DAYANA BAHAR PENGEDAR BEBAS SHAKLEE BAGI KAWASAN PAKA, DUNGUN & KEMAMAN. PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA. HUBUNGI 019-2481068 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Khamis, 12 Ogos 2010

Kandungan Overdue..

Nak meluah perasaan satu dua perenggan,,
ikut jangkaan doktor,, baby ni dah patut keluar 9hb 8 baru ni,
tapi sampai ke saat artikel ini ditaip,
aku masih tak rasa sebarang kontraksi bersalin pun lagi..
sesetengah rakan berpendapat, normallah anak sulung tak ikut due,
tapi aku ni dah overdue dah..
search2 artikel dlm internet, banyak cerita menakutkan aku..
9 bulan lebih aku carry baby ni dalam perut..
aku tak nak apa2 berlaku padanya...
dia berkongsi segalanya dengan aku...
aku nak dengar dia panggil aku ibu nanti..

Ya Allah, permudahkanla urusan bersalinku nanti, kurangkanlah penderitaan bersalin sebagaimana kurangnya penderitaan bersalin yang hakkan kepada Maryam... Ya Allah, kau kurniakanlah keselamatan dan kesihatan kepada diriku dan anakku ini... Aamin,,,

2 ulasan:

dayana berkata...

insyallah, Allah permudahkan..amin...salam ramadhan...=)

Indonesia Zone berkata...

Semua ada waktunya... semoga dipermudah dan lancar... kami di Indonesia biasanya minum rebusan Rumput Fatimah dari Mekah... Peace :)

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
 

Copyright © 2012 Reserved to disini ruangku berkongsi
Design by kinara kinatara